Over the baby's corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

The baby’s corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding en kinderschoenen tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

The baby’s corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
The baby’s corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Room Seven, Baby Dior, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland. Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt the baby's corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief.

Recent nieuws

Dinsdag 30 juni 2015

3 ... 2 ... 1 ... SOLDEN!

Woensdag 1 juli is het zover. De start van de solden. En we vliegen er meteen in met fikse kortingen. Zo krijg je meteen 50% korting op kinderkleding en -schoenen zomer 2015. Zwangerschapskleding gaat de deur uit aan 30%.
Dinsdag 30 juni 2015

Zotte promoties op Maxi-Cosi autostoelen

Niet enkel fikse kortingen op kleding en schoenen, maar ook promoties op tal van Maxi-Cosi autostoelen. Zo heb je een Maxi-Cosi Pebble Total Black reeds voor 169 euro. De voetenzak t.w.v. 55 euro krijg je er gratis bij!
Dinsdag 30 juni 2015

Spetter Spetter Spat - tijd voor afkoeling!

Tropische temperaturen de komende dagen. Dan kan een plons in het zwembad oh zo'n deugd doen. Daarom een greep uit onze leukste badmode én zwembadjes!
Woensdag 24 juni 2015

Nieuw, nieuwer, nieuwst - sneak peek nieuwe collecties!

Ben jij een vroege vogel? Ben je er graag als eerste bij wanneer de nieuwe kledingcollecties in de winkels verschijnen? Dan zit je goed bij the kid's corner! Zo hebben wij al heel wat leuke stuks van o.a. Baby Filou, Tommy Hilfiger en Ralph Lauren in de winkel.
Dinsdag 23 juni 2015

Pssssst ... vanaf donderdag start onze koppelverkoop!

Vanaf donderdag 25 juni stijgen niet alleen de temperaturen gevoelig, maar ook de kortingen bij the baby's corner! Zo geniet je bij aankoop vanaf 3 stuks kinderkleding (zomercollectie) van -jawel- 50% korting! Zwangerschapskleding en de collectie van Woody kan je aan 30% korting op de kop tikken!
Maandag 22 juni 2015

In memoriam

Afscheid van onze medewerker Hein, die ruim 12 jaar onder ons midden was.