Over the baby's corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

The baby’s corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding en kinderschoenen tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

The baby’s corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
The baby’s corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland. Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt the baby's corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief.

Recent nieuws

Donderdag 28 januari 2016

Cinema ticket én Parker balpen voor elke communicant of lentefeester!

Koop jij tussen vrijdag 29 januari en zaterdag 13 februari de feestoutfit van jouw communicant of lentefeester bij the baby's corner dan krijgt jouw feestneus van ons alvast zijn eerste geschenkjes: een Parker balpen t.w.v. 15 euro én een gratis cinema ticket.
Donderdag 28 januari 2016

Bijna Valentijn ... Alvast enkele tips!

Binnenkort is het weer Valentijn... Weet jij niet wat gegeven of wat gevraagd? Wij hebben alvast enkele heel leuke cadeautips uitgekozen voor de mums en de mums-to-be. Want mama's verdienen het nu eenmaal om eens goed in de watten gelegd te worden ... :)
Zaterdag 23 januari 2016

De laatste stuks aan -60%!

Vanaf zaterdag 23 januari gaan de laatste stuks van de wintercollectie de deur uit aan 60% korting. De uitgelezen kans om nog een koopje op de kop te slaan!
Woensdag 30 december 2015

The baby's corner haalt de pers met modeshow voor communicanten

Voor de tweede keer presenteert the baby's corner haar uitgebreid aanbod communiekleding met een modeshow. Vijftien modellen flaneren op de catwalk.
Dinsdag 29 december 2015

Een knallende start van de solden: meteen 50% korting!

We starten het jaar bij the baby's corner met een knaller: zo krijg je meteen 50% korting op de volledige wintercollectie kinderkleding, kinderschoenen én zwangerschapskleding! De solden starten op zaterdag 2 januari en ook op zondag 3 januari zijn we uitzonderlijk geopend van 13 tot 17u!
Maandag 28 december 2015

We wensen je een fonkelend 2016

Voor 2016 wensen we jou handenvol speelplezier, een explosie van geschater en op tijd en stond een heel mooi glas met nog mooiere mensen om samen te mijmeren over het leven. Geniet ervan en een heel grote merci voor het vertrouwen.