Wij hebben alles voor u en uw baby!

Over Baby's Corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

kinderwinkel tussen Gent en Kortrijk

Bezoek onze winkel

Baby’s Corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. Baby's Corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

Baby’s Corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
Baby’s Corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Room Seven, Baby Dior, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace. De nieuwe concept store Théophile & Patachou zal afgewerkt zijn voor 1 mei.
Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt Baby's Corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief en doopsuiker, geboortekaartjes en geboortegeschenkjes.

Recent nieuws

Dinsdag 22 april 2014

Gratis foto van baby's en kapoenen van 0 tot 5 jaar

Portrait Studios komt van 22/4 t/m 26/4 opnieuw langs. Laat nu van je kinderen of kleinkinderen gratis een professionele foto maken!
Zaterdag 19 april 2014

Vrolijk Pasen!

Baby's Corner wenst je een vrolijk Pasen en een mooi Paasweekend!
Zaterdag 12 april 2014

De eerste fiets

Leren fietsen is een grote stap in de ontwikkeling van je kind. Spelen en bewegen, coördinatie tussen ogen en de beweging van handen en voeten,... dit zijn belangrijke ervaringen voor een kind en... oefening baart kunst.
Donderdag 10 april 2014

Wie wordt de leukste communicant van Baby's Corner? (2014)

Laad je communiefoto op voor 10 juni en verzamel stemmen in de Facebook-wedstrijd tot en met 17 juni. Te winnen: een iPad mini.