Over the baby's corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

The baby’s corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

The baby’s corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
The baby’s corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Room Seven, Baby Dior, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland. Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt the baby's corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief.

Recent nieuws

Donderdag 29 januari 2015

Nu vrijdag en zaterdag uitzonderlijk 70% korting!

Een buitenkans bij the baby's corner. Vrijdag 30/01 en zaterdag 31/01 geniet je van 70% korting op de wintercollectie 2014. Zowel op de kinderkleding, de kinderschoenen en de zwangerschapskleding!
Maandag 26 januari 2015

Maison & Objet Parijs januari 2015

Interieur in de kinderwereld: we gingen op zoek naar materialen en voorstellingen die een beroep doen op de verbeelding van het kind én tegelijkertijd kwalitatief en creatief zijn. Enkele indrukken.
Dinsdag 13 januari 2015

De Communie Tweedaagse was een schot in de roos!

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 januari zakten heel wat mama’s, papa’s, oma’s en opa’s met hun toekomstige communicant af naar the kid’s corner. Voor het eerst in het 18-jarig bestaan van de winkel vond er een heus mode-event plaats, namelijk de Communie Tweedaagse.
Zondag 11 januari 2015

Laatste wintersolden gaan de deur uit!

De laatste stuks van de wintercollectie moeten plaats ruimen voor de nieuwe collectie en gaan vanaf maandag 12 januari 2015 de deur uit aan -60%, vanaf 3 stuks.