Over the baby's corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

The baby’s corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding en kinderschoenen tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

The baby’s corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
The baby’s corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland. Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt the baby's corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief.

Recent nieuws

Maandag 16 november 2015

Sinterklaasactie: 10% korting op alle speelgoed

De Sint is weer in het land en dat vieren we in the baby's corner! Niet alleen komt de Sint woensdag 18 november langs in de winkel, maar van 18 t.e.m. 21 november geniet je ook van 10% korting op alle speelgoedartikelen!
Maandag 16 november 2015

20% korting op ALLE jassen!

Vanaf volgende week wordt het gevoelig frisser volgens Frank Deboosere. Hoog tijd dus om die warme winterjas (eindelijk) boven te halen OF het uitgelezen moment om een gloednieuwe jas te kopen met fikse korting. Zo geniet je vanaf woensdag 18 november t.e.m. zaterdag 21 november van 20% korting bij the baby's corner bij aankoop van een winterjas.
Dinsdag 10 november 2015

Sinterklaas komt naar the baby's corner!

Noteer woensdag 18 november maar in de agenda, want tussen 14u00 en 17u30 komt de Sint, samen met zijn hulppiet, langs in onze winkel. Uiteraard willen we hem verwelkomen met zoveel mogelijk prachtige tekeningen. Download dus zeker en vast de kleurplaat en breng deze op 18 november mee naar de winkel.
Maandag 12 oktober 2015

Interieurdagen bij the baby's corner :: 15, 16 & 17 oktober ::

Donderdag is het zo ver! Dan starten de Interieurdagen bij the baby's corner. 3 dagen lang geniet je van tal van voordelen bij de aankoop van baby- en kindermeubelen. Zo worden de meubeltjes gratis bij jou thuis geleverd en krijg je een decoratiecheque t.w.v. 25 euro per aankoopschijf van 500 euro aan meubelen.
Zaterdag 26 september 2015

Kind + Jugend Keulen september 2015

Welke trends komen er op ons af in 2016? We bezochten de beurs in Keulen en geven je een preview.
Maandag 31 augustus 2015

Safety First: veilig terug naar school

Bij the baby's corner dragen we veiligheid hoog in het vaandel. Met het nieuwe schooljaar voor de deur staan we dan ook graag stil bij het veilig naar school gaan. Wij helpen je met veel plezier bij het kiezen van de juiste auto- of fietsstoel!