Over the baby's corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

The baby’s corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding en kinderschoenen tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

The baby’s corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
The baby’s corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Room Seven, Baby Dior, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland. Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt the baby's corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief.

Recent nieuws

Vrijdag 22 mei 2015

Vanaf juni is onze winkel ook op donderdag open!

Vanaf juni is het zover! Dan is the baby's corner ook steevast de donderdag geopend. Enkel op zon- en feestdagen zijn we dan nog gesloten. Bovendien worden ook de openingsuren eenduidiger in juni. Zo zijn we alle dagen, buiten de zondag, open van 10 tot 18u.
Dinsdag 19 mei 2015

S(n)orry op voorhand!

Iedereen is druk in de weer bij the baby's corner! Zeer binnenkort schakelen we immers over op een nieuw softwarepakket. Deze overschakeling maakt het mogelijk om in de toekomst nog klantgerichter en efficiënter te werken. Wij hopen dan ook op jullie begrip en zeggen alvast s(n)orry voor de eventuele hinder die hieruit kan voortvloeien.
Maandag 11 mei 2015

Hoe maak je de perfecte strik?

Jouw communicantje of lentefeester heeft het perfecte kleedje gevonden. Maar de perfecte strik ... Dat is een ander paar mouwen! Geen paniek! Met de tips van Petra creëer ook jij in no time dé perfecte strik. De ultieme tip? Maak een omgekeerde strik!
Zaterdag 09 mei 2015

Welkom prinses Charlotte Elizabeth Diana!

Op 2 mei zag prinses Charlotte Elizabeth Diana het levenslicht. Een echt prinsesje! Uiteraard kunnen de prinsessenkleertjes niet uitblijven. Wij kozen alvast enkele prachtige outfits uit voor de royal baby. Kate en Charlotte, altijd welkom in the baby’s corner! :)
Dinsdag 05 mei 2015

10% korting op alle kindermeubelen!

Volop bezig met het inrichten van de babykamer? Op zoek naar het perfecte park? Jouw peuter is zijn of haar babykamer ontgroeid? Dan moet je gewoon een bezoekje brengen aan onze winkel op vrijdag 8 of zaterdag 9 mei. Want zo geniet je van 10% korting op alle baby- en kindermeubelen, gaande van verzorgingstafels, wiegjes tot volledige kamers!
Maandag 04 mei 2015

We love mums! Zaterdag 9 mei leggen we de mama's extra in de watten

Zondag is het zover! Moederdag! Een dag waar veel mama's toch stiekem naar uitkijken. En bij the baby's corner willen we dit uiteraard ook niet onopgemerkt laten voorbij gaan, want 'we love mums'!