Over the baby's corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

The baby’s corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

The baby’s corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
The baby’s corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Room Seven, Baby Dior, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland. Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt the baby's corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief.

Recent nieuws

Zondag 01 maart 2015

Gratis fotoshoot van jouw spruitje(s)

Van dinsdag 3 maart t.e.m. 7 maart neemt Portrait Studios opnieuw gratis foto's in onze winkel. Een professionele baby -en kinderfotograaf neemt foto's van jouw oogappels in een professionele studio.
Zaterdag 28 februari 2015

De eerste 100% stralingsvrije videobabyfoon van Babymoov

De innovatieve videobabyfoon van Babymoov is binnen. Van nu af aan houd je je baby in het oog op je tablet of smart phone. Bovendien garandeert een revolutionaire technologie de volledige afwezigheid van radiogolven in de omgeving van de baby.
Dinsdag 10 februari 2015

10% korting voor mama's in spe

Met Valentijn wil the mum’s corner de mama’s graag extra in de watten leggen. Kom je op vrijdag 13 februari of zaterdag 14 februari langs voor een volledig nieuwe outfit dan geniet je van 10% korting op de volledige zwangerschapscollectie zomer 2015. Maar daar houdt het niet op!
Maandag 09 februari 2015

Ga stijlvol zwanger de zomer in

De nieuwe collecties zwangerschapskleding stromen binnen. In the mum’s corner vind je nu al een uitgebreid aanbod aan zwangerschapsbroeken, zwangerschapsjurken, shirts en tops van merken zoals Queen Mum, Fragile, Mama Licious, Pas de Deux, … Voor op het werk, voor in je vrije tijd of voor een avondje stappen! Wij zetten de nieuwe voorjaarstrends graag voor jou op een rijtje!