Over the baby's corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

The baby’s corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding en kinderschoenen tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

The baby’s corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
The baby’s corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Room Seven, Baby Dior, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland. Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt the baby's corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief.

Recent nieuws

Woensdag 24 juni 2015

Nieuw, nieuwer, nieuwst - sneak peek nieuwe collecties!

Ben jij een vroege vogel? Ben je er graag als eerste bij wanneer de nieuwe kledingcollecties in de winkels verschijnen? Dan zit je goed bij the kid's corner! Zo hebben wij al heel wat leuke stuks van o.a. Baby Filou, Tommy Hilfiger en Ralph Lauren in de winkel.
Dinsdag 23 juni 2015

Pssssst ... vanaf donderdag start onze koppelverkoop!

Vanaf donderdag 25 juni stijgen niet alleen de temperaturen gevoelig, maar ook de kortingen bij the baby's corner! Zo geniet je bij aankoop vanaf 3 stuks kinderkleding (zomercollectie) van -jawel- 50% korting! Zwangerschapskleding en de collectie van Woody kan je aan 30% korting op de kop tikken!
Maandag 22 juni 2015

In memoriam

Afscheid van onze medewerker Hein, die ruim 12 jaar onder ons midden was.
Maandag 08 juni 2015

Voor elke papa een Blondje (van Nazareth)

Vaderdag staat voor de deur! En dat laten we bij the baby's corner niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo krijgt elke papa, die op zaterdag 13 juni een bezoekje brengt aan de winkel, van ons een blondje cadeau. Een Blondje van Nazareth, het lekkere streekbiertje, welteverstaan! :)
Zondag 31 mei 2015

Dolle kortingen tijdens onze braderie ::: 4, 5 & 6 juni :::

Op donderdag 4, vrijdag 5 én zaterdag 6 juni geniet je van 30% korting op de huidige zomercollectie kinderkleding. Bovendien gaan oudere collecties de deur uit aan -70%!
Vrijdag 22 mei 2015

Vanaf juni is onze winkel ook op donderdag open!

Vanaf juni is het zover! Dan is the baby's corner ook steevast de donderdag geopend. Enkel op zon- en feestdagen zijn we dan nog gesloten. Bovendien worden ook de openingsuren eenduidiger in juni. Zo zijn we alle dagen, buiten de zondag, open van 10 tot 18u.