Over the baby's corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

The baby’s corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

The baby’s corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
The baby’s corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Room Seven, Baby Dior, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De nieuwe concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland.
Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt the baby's corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief en doopsuiker, geboortekaartjes en geboortegeschenkjes.

Recent nieuws

Woensdag 10 december 2014

Feestkleding

Fashionista's komen nu reeds in the baby's corner aan hun trekken! Koop je meer dan 1 artikel uit de huidige wintercollectie kinderkleding en schoenen, dan krijg je 30% korting: keuze uit topmerken tot superspeels, van stoer tot idyllisch, van casual tot eindejaarsfeestelijk.
Woensdag 10 december 2014

spruitjes

Baby’s Corner vertelt een verhaal. Een verhaal vol passie, soms serieus, soms met een heel brede glimlach.
Dinsdag 09 december 2014

Een nieuw snoetje

Baby’s Corner. Een hoekje waar je kan snuisteren. Zo begon het. Zo groeide het. Zo werd het een heus kindje waar we zelf erg trots op zijn. Tijd dus voor een kersje op de taart.
Maandag 17 november 2014

De toppers van speelgoedpiet

Ondanks de drukte trok speelgoedpiet, dé speelgoedkenner onder de pieten, toch wat tijd uit voor Baby's Corner. Hij bracht een bezoekje aan onze winkel en liet weten wat zijn speelgoedtoppers zijn voor dit jaar.