Over the baby's corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

The baby’s corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

The baby’s corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
The baby’s corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Room Seven, Baby Dior, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland. Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt the baby's corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief.

Recent nieuws

Dinsdag 21 april 2015

Sleepy DayZzzzzz @ the kid's corner

Kom je op vrijdag 24 of zaterdag 25 april langs bij the kid's corner, dan geniet je van 10% korting op de pyjama's en het ondergoed van Woody. Ook hebben wij een speciale actie op het Petit Bateau ondergoed in petto voor jullie!
Maandag 20 april 2015

Iedereen lust onze Spruitjes!

Hij is er! ‘Spruitjes’, editie #2, alweer door ons met liefde samengesteld. Ons tijdschrift met alles over en voor baby, kind en (aanstaande) mama vol tips en trendy producten, weetjes en must-haves die nog maar net op de markt zijn. Want the baby’s corner houdt de vinger aan de pols, elke minuut.
Maandag 23 maart 2015

Doe de test bij the baby's corner: welke kinderwagen past bij mij?

Heeft je auto een grote kofferruimte? Ga je vooral in de stad wandelen of toch eerder in het bos? Woon je op het gelijkvloers of op een verdieping? Of ben je een fashionista en wil je je helemaal laten gaan met de meest trendy kinderwagen? ... Kom het uittesten op 27 en 28 maart en je krijgt op je aankoop 10% korting.
Dinsdag 10 maart 2015

Fashion tweedaagse in the kid's corner

Ben je ook al eens komen snuisteren in de nieuwe collectie? We hebben heel goed nieuws voor je: tijdens onze opendeurdagen krijg je onmiddellijk 10% korting op je aankopen van baby-, kinderkleding en schoenen.