Wij hebben alles voor u en uw baby!

Over Baby's Corner

Trendy winkel voor mama, baby en kind

kinderwinkel tussen Gent en Kortrijk

Bezoek onze winkel

Baby’s Corner is een stijlvolle kinderwinkel in Nazareth met oog voor detail en 2500 m² winkelbeleving. U vindt bij ons alle kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van mama, baby en kind; verrassende en vrolijke gepersonaliseerde geschenken, geïnspireerd door de laatste trends. De kinderwereld wordt op een originele manier geïnterpreteerd en harmonieus ingevuld met nuttige en praktische producten, maar ook met decoratie, gadgets en leuke hebbedingen voor iedereen. We brengen verschillende stijlen: klassiek, trendy, neutraal, kleurrijk,... Breng dus zeker een bezoek aan onze themawinkel en beleef een unieke ervaring in de verschillende corners.

Topmerken en budgetvriendelijke merkkleding

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding en kinderkleding tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. Baby's Corner heeft naast een casual lijn ook exclusieve merken voor suitekleding en doopkleding, communiekleding en feestkleding
De trendbewuste toekomstige mama wil er ook tijdens haar zwangerschap goed uit blijven zien met praktische, mooie en sensuele zwangerschapskleding.

Persoonlijke service

Baby’s Corner geeft advies en maakt het makkelijker voor u om een selectie te maken, die het best bij uw levensstijl past. Voor uw geboortelijst bieden wij u de ruimste keuze en persoonlijk advies. Wie weinig tijd heeft of veraf woont, kan de geboortelijst online raadplegen.
Baby’s Corner is een winkel vol unieke en leuke ideeën om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer met leuk bedlinnen en decoratie in te richten. U ontdekt in de winkel heel wat lifestyle merken zoals Tartine & Chocolat, My First Collection, Jack ’N Rose, Room Seven, Baby Dior, Woody en de exclusieve babycollecties van Fendi en Versace.
De nieuwe concept store Théophile & Patachou brengt u meteen in een gezellige huiselijke sfeer en toont u de meest verfijnde stoffen in babyland.
Omdat speelgoed een belangrijk item is voor elk kind maakt Baby's Corner een bewuste merkenselectie. Ons assortiment omvat tevens schoolgerief en doopsuiker, geboortekaartjes en geboortegeschenkjes.

Recent nieuws

Woensdag 30 juli 2014

Nieuwkomer met een hoge aaibaarheid: June & Jack

Ann Van Elsen en Elke de Bie, trotse mama's van 'Miss June' & 'Mister Jack' ontwerpen een comfortabele kledinglijn voor kinderen.
Maandag 28 juli 2014

10 tips voor een regenachtige dag

Regenweer? Tien tips om er het beste van te maken samen met de kids.
Donderdag 10 juli 2014

Filou & Friends herfst/winter hangt nu in de winkel

Filou & Friends kleurt de herfst in met een vrolijk indianenspel en beestige figuren. De leefwereld van de Noord-Amerikaanse Indianenvolken zijn voor een deel de inspiratiebron voor de nieuwe collectie Filou & Friends.
Vrijdag 04 juli 2014

Nieuwkomer met stijl

Met nog geen klein beetje trots kunnen we je de komst van een stijlvolle nieuwkomer in de baby- en kinderkledingcollectie aankondigen: Monnalisa